donderdag 4 september 2008

Kunststof en Opium ook op TV

Zowel Kunststof als Opium krijgen dit seizoen ook een TV-variant. Vanaf zondag a.s. is Kunststof ook wekelijks op TV te zien, gepresenteerd door Joost Karhof. Vanaf woensdag 15 oktober zendt de AVRO Opium ook op televisie uit. Het wekelijkse studioprogramma van 25 minuten wordt gepresenteerd door Cornald Maas vanuit het prachtige Lousi Hartlooper Complex in Utrecht.

Gemiddelde Sesamstraat-kijker is 49 ...

Sesamstraat richt zich op kijkertjes van pak-hem-beet 4 tot 8 jaar, maar uit onderzoek van de VARA blijkt dat de gemiddelde leeftijd van de kijkers van Sesamstraat 49 jaar is. Volgens de onderzoekers ligt de gemiddelde leeftijd van de televisiekijker uberhaupt vrij hoog, aangezien een mens vanaf zijn 50ste of 60ste twee tot drie keer zoveel TV kijkt als daarvoor. Daardoor is deze groep eigenlijk oververtegenwoordigd in de kijkcijfers en hiermee worden het dus eigenlijk weinig betrouwbare conclusies. Maar toch nog wel aardig om te melden: kijkers van De Wereld Draait Door zijn gemiddeld 47, van het NOS Journaal 55.

Goedele komt met glossy kutblad

In Nederland hebben we 'Linda', 'Jan', 'Joep' en 'Maria'. In Belgiƫ hebben ze sinds gister 'Goedele'. De Belgische seksuologe, Goedele Liekens (45), wijdt in haar nieuwe blad de volle aandacht aan het vrouwelijke geslachtsorgaan. Diepgaande interviews en achtergrond artikelen moeten het blad diepgang geven. Het blad is vanaf 10 september in Nederland te koop.