donderdag 8 januari 2009

Barend en Barend in Gesprek

Nog meer nieuws over Het Gesprek: vader Frits en dochter Barbara Barend krijgen per 11 januari een wekelijkse talkshow op de tv-zender. In Barend & Barend nemen zij wekelijks het nieuws door met gasten uit de wereld van de politiek, sport, cultuur, economie en wetenschap.

De uitzendingen worden opgeluisterd met muziek, verzorgd door talenten van de Rock Academie uit Tilburg. Het programma wordt op zondag 11 januari a.s. van 20.15 tot 21.00 uur voor het eerst uitgezonden. In deze uitzending ontvangen Barend & Barend de staatssecretaris van Economische Zaken Frank Heemskerk en profwielrenner Thomas Dekker.

Een goed gesprek

Met ingang van 14 januari a.s. verzorgt Esta wekelijks gesprekken op de TV-zender Het Gesprek. Deze gesprekken worden steeds gevoerd met twee bekende vrouwen uit hetzelfde vakgebied onder de titel ‘Esta’s vakvrouwen’. In het programma nemen elke aflevering een junior en een senior uit hetzelfde vakgebied aan tafel plaats.

Het programma is gedurende zes weken op woensdag van 21.30 tot 22.15 uur te zien. Aan het woord komen onder anderen: cabaretières Lenette van Dongen en Katinka Polderman, strafpleiters Bénédicte Ficq en Nancy Dekens en schrijfsters Doeschka Meijsing en Bregje Bleeker. De interviews worden gehouden door Esta-redacteur Sara van Gorp.

Stilstand is achteruitgang

Op de voorpagina van Adformatie: "Te weinig experiment in communicatie". Uit het onderzoek ‘Het Experiment’ van MWG blijkt dat 80 procent van de marketing- en mediaprofessionals vindt dat hun bedrijf in 2008 meer had moeten experimenteren op het gebied van marketing, communicatie en mediagebruik om onderscheidend vermogen te creëren en de marketingkracht van het bedrijf te versterken.

Nieuw jaar, nieuwe kansen.