woensdag 27 mei 2009

Oprichter GeenStijl verlaat weblog

De oprichter van GeenStijl, Dominique Weesie, stapt op bij de weblog. Hij is van plan zich volledig te richten op de nieuwe publieke omroep Powned "Het was een moeilijke keuze, maar de wet schrijft voor dat een omroep geen binding mag hebben met een commerciele partij", aldus Weesie.

Ambroos Wiegers, op GeenStijl beter bekend als prof. Hoxha, zal voortaan de taken van Weesie waarnemen. Het alter ego van Weesie, Fleischbaum, wordt op GeenStijl op een gepaste wijze uitgezwaaid.

AANVULLING: Weesie verlaat GeenStijl om zich volledig te richten op de uitwerking van plannen rond omroep PowNed. Gisteren zat Weesie bij Knevel & van den Brink om zijn stap toe te lichten.

Gordon Ramsey komt met magazine

De vloekende tv-kok Gordon Ramsey krijgt een eigen magazine inlusief dvd: 'Koken met Gordon Ramsey'. Uitgever Just Entertainment spreekt van een 'bijzondere nieuwe multimediale uitgaven op culinair gebied'. De dvd bevat afleveringen van 'The F Word', het tv-programma van Ramsey. Het kookblad verschijnt vanaf 3 juli één keer per drie weken.