maandag 25 augustus 2008

Een eind aan de zomerstop

De zomer is bijna voorbij en dus zijn vertrouwde programma’s als De Wereld Draait Door, RTL Boulevard en Pauw & Witteman weer dagelijks te zien. De Wereld Draait Door is vanaf 1 september iedere werkdag om 19.30 uur te zien op Nederland 3. Vanaf dit jaar is Matthijs van Nieuwkerk zelfs vijf dagen per week te zien, aangezien hij gestopt is met Holland Sport (Wilfried de Jong presenteert dat vanaf nu alleen).

Daarnaast is vanaf 8 september ook Pauw & Witteman iedere dag live te zien om 23.00 uur op Nederland 1. RTL Boulevard is sinds afgelopen maandag weer dagelijks te zien om 18.30 uur. Overigens gaat RTL Boulevard volgend jaar gewoon door in de zomer, zo maakte Albert Verlinde vandaag bekend.

Glamoureus restaurant

Opvallend. Het glossy magazine Glamour gaat een restaurant openen op een nog geheime locatie in Amsterdam. “Glamour staat voor fashion en fun, maar ook voor no guts, no glory. In dat kader beginnen we een restaurant. Omdat we er zin in hadden, er in geloven en weer een stukje van onze Glamour-droom werkelijkheid wordt”, zegt Glamour's hoofdredacteur Karin Swerink tegen het ANP.

Glamour zegt het best verkopende vrouwenmaandblad van Nederland te zijn met een oplage van 140.000 exemplaren. Het restaurant wordt op 23 september geopend.