donderdag 23 april 2009

Martin Bril overleden

Schrijver, dichter en columnist Martin Bril is woensdag 22 april 2009 op 49-jarige leeftijd in zijn woonplaats Amsterdam overleden. Hij leed aan darmkanker. Dat maakte de Volkskrant, waarvoor hij columns schreef, bekend.

Pieter Broertjes, hoofdredacteur van de Volkskrant, spreekt van een drama voor zijn gezin en voor de lezers van de Volkskrant. "Als geen ander kon hij over de kleine dingen van het leven schrijven, maar ook over grote thema's, zoals bijvoorbeeld politiek. Onze lezers waren zeer op hem gesteld. Hij was ene virtuoos. Wij zijn een stem kwijt die uniek is" aldus Broertjes.

Gemeente Rotterdam heeft een nieuw relatiemagazine

Deze maand is het nieuwe blad RTM bij menig Rotterdammer of Rotterdamse instelling op de deurmat gevallen. Het blad is bedoeld voor iedereen die vanuit professie of passie betrokken is bij het wel en wee van de stad Rotterdam en haar inwoners. Het richt zich op de toekomst en wil verbanden leggen tussen beleid van de gemeente en de mensen voor wie dit beleid bedoeld is.

RTM zal viermaal per jaar verschijnen en wordt automatisch toegestuurd aan iedereen die voorheen de bladen Nieuw Rotterdams Tij of Rotterdam ® ontving.

Abonnementen zijn gratis aan te vragen bij infoRTM@sdr.rotterdam.nl